Fostul finantator al lui FC Vaslui este tentat sa investeasca in Giulesti. In acelasi timp, unii din sponsorii Rapidului ameninta sa se retraga, daca Razvan Lucescu pleaca in aceasta vara. Adrian Porumboiu a spus adio clubului pe care l-a dus din "C" in "A", FC Vaslui, declarand ca a cesionat actiunile sale fostului manager general al clubului, Dragos Iftime. "Echipa va ramane la Vaslui timp de cinci ani, noul proprietar neputand sa vanda locul", a anutat fostul arbitru, care este hotarat sa renunte definitiv la moldoveni dupa ce a declarat ca la meciul cu Steaua mai multi jucatori de-ai sai au facut blat.

"Patru fotbalisti au jucat pentru o echipa, cinci pentru alta, numai unul nu stia ce se intampla. Eram doi fraieri, Porumboiu si Buhaescu (n.r. - junior la FC Vaslui)", a precizat finantatorul. "Am avut discutii cu domnul Porumboiu, dar nu s-a rezolvat nimic, nici macar un acord verbal. Nu stiu situatia contabila, n-avem bugetul stabilit si nu stiu inventarul de jucatori", a mentionat Dragos Iftime.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.