Gigi Becali pretinde ca Mirel Radoi are o oferta fabuloasa de la Manchester United. Steaua este foarte aproape sa se desparta de cel care a tinut echipa in spate in ultimii ani, capitanul Mirel Radoi

Gigi Becali a declarat ieri ca Manchester United a facut o oferta de 9 milioane de euro pentru Mirel Radoi. Steaua este foarte aproape sa se desparta de cel care a tinut echipa in spate in ultimii ani, capitanul Mirel Radoi. "Am primit o oferta de noua milioane de euro de la o echipa de top din Europa. Eu vreau zece. Daca mai dau un milion de euro, Mirel pleaca de la Steaua. O sa vedeti ca Gigi cand a zis ca il da cu zece, cu atat il da!", a spus satisfacut latifundiarul din Pipera. in prima faza, Gigi Becali nu a vrut sa dezvaluie numele echipei care il doreste pe Mirel Radoi, dar in cele din urma a spus ca este vicecampioana Angliei, Manchester United. Englezii au pus ochii de mult pe Radoi, scouterul "diavolilor rosii" pentru Europa de Est, Budimir Vujacic, urmarindu-i indeaproape pe mijlocasul stelist in ultimele doua sezoane.

La sfatul lui Vujanic, Manchester l-a achizitionat anul trecut pe fundasul Nemanja Vidic de la Spartak Moscova pentru sase milioane de euro. Alex Ferguson doreste neaparat un mijlocas la inchidere, care sa umple golul lasat dupa plecarea din sezonul trecut a legendarului Roy Keane. Astfel, pana la pista Radoi, United a mai facut oferte pentru Michael Carrick (Tottenham), Diarra (Olympique Lyon) si Petit (Benfica).

Ultima oferta concreta primita de Steaua pentru capitanul ei a fost la inceputul sezonului trecut, tot din Anglia, cand cei de la Everton au pus pe masa cinci milioane de euro, dar si conditia sa nu joace in meciul cu Shelbourne din preliminariile Ligii Campionilor. Aceasta ultima doleanta nu a fost acceptata de Gigi Becali, si Mirel a ramas sa apere culorile ros-albastre. Daca englezii vor mai plusa cu un milion de euro, Mirel Radoi va deveni cel mai scump transfer din fotbalul romanesc, cu suma de 10 milioane de euro.

"Ati ras de mine cand ati auzit voi cat cer eu pe Mirel. Am primit o oferta de noua milioane de euro, dar va spun ca pe zece milioane de euro o sa-l dau."
Gigi Becali, finantator Steaua


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.