Patronul din Ghencea a anuntat ca echipa sa nu va mai cumpara straini

Gigi Becali a declarat ieri ca la FC Steaua nu vor mai fi transferati niciodata jucatori straini pentru ca vrea sa se bata cu formatiile din Europa cu o echipa formata numai din romani. "Am vorbit si cu Mihai Stoica si cu Walter Zenga si le-am spus ca nu vom aduce alti straini. Am decis ca de acum inainte la Steaua nu vor mai fi transferati niciodata jucatori straini. Eu am niste ambitii mai nationaliste, am orgolii, vreau sa ma bat cu Europa numai cu romanii. Ca astia de afara fac selectie din toata lumea, iar eu vreau numai romani. Ce satisfactie mai mare sa ai decat atunci cand joci cu ai tai? Sa ne inchipuim ca batem pe Real Madrid, si sa-i batem cu romanii nostri, va dati seama? Si cu senegalezii din Cipru la fel a fost, i-am zis lui Mihai Stoica sa nu ii transfere pentru ca nu mai vreau straini, gata! Steaua e Romania, atat! Pe mine ma intereseaza Romania si romanii. Nu ma intereseaza nici Sevcenko, nici Zidane", a spus Becali, care a adaugat ca Boris Keca a fost adus numai la dorinta lui Zenga.

Becali a recunoscut ca uneori mai face si afaceri proaste. "Lui Pitu i-am dat drumul gratis la FC National. Eu aveam o conventie cu Dobos sa mearga la Timisoara, dar Olaroiu a zis ca nu are nevoie de el. Asa ca i l-am dat lui Gino. Asa fac eu, dau bani pe jucatori si dupa aia ii dau gratis", a spus Becali. Acesta a anuntat ca nu va merge in Italia sa urmareasca partida amicala pe care Steaua o va disputa cu Inter Milano, la Como, pe 9 februarie. "Ce, daca se juca la Bucuresti venea Moratti aici sa vada pe Steaua? Trebuie sa avem si noi demnitatea noastra de romani. Nu trebuie sa ne bucuarm atat ca avem amical cu Inter, noi jucam meci oficial cu Valencia", a explicat patronul FC Steaua.

Bune si rele pentru Piturca

Gigi Becali a precizat ca e multumit de faptul ca selectionerul Victor Piturca a luat doar trei jucatori de la Steaua pentru amicalul pe care Romania il disputa tot pe 9 februarie cu Slovacia. Totusi, patronul FC Steaua considera ca nu este o idee buna aducerea la echipa nationala a jucatorilor in varsta, precum Galca. "Piti este un bun selectioner, asta e punctul lui forte. Dar treaba asta cu Galca si ceilalti e gresita. Dar daca vrea el asa, asta e. Poate el stie ceva ce noi nu stim. Vom vedea ce rezultate se vor obtine. Piti are ochi de selectioner, asta ii place lui cel mai mult. E mai liber la Nationala", a spus Becali, care a adaugat ca nu a discutat cu selectionerul despre actiunile pe care acesta le mai detine la FC Steaua. Intrebat daca nu se teme ca Piturca ar putea vinde actiunile lui George Copos sau lui Nicolae Badea, Becali a raspuns: "Nu. Si ce daca i le vinde lui Copos? Nu ma intereseaza. Dar oricum el nu le poate vinde decat celorlalti actionari, pentru ca avem o clauza clara in acest sens".

Bilete gratis pentru "capsunari"

Gigi Becali a anuntat ieri ca va oferi bilete gratis tuturor romanilor din Spania care vor dori sa vada meciul Valencia - Steaua, programat pe 16 februarie in prima mansa a 16-imilor de finala ale Cupei UEFA. "Toti romanii din Spania care vor sa vina la meci vor primi bilete gratis. Sa intre toti. Nu stiam ca sunt romani acolo care nu isi permit sa intre pe stadion. Acum aflu, asa ca o sa rezolvam problema. Chiar acum o sa vorbesc sa se ocupe cineva de treaba asta", a spus patronul stelist. Becali a afirmat ca a urmarit ultimele partide ale Valenciei din campionat si a decis sa mareasca suma pe care o va miza la pariuri pe Steaua. "Am decis sa joc mai multi bani la pariuri pe o victorie a Stelei sau un egal. Dar nu voi mai spune cat. Daca o sa castig o sa spun cat am pariat, daca nu, atunci va ramane secret. Nu vreau ca dupa aia sa se spuna ca aici copii nu au de mancare si Gigi pierde bani la pariuri", a precizat Becali.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.