Studentii tunisieni si sauditi au vazut impreuna meciul la Timisoara, finalul degenerind intr-un conflict minor

Meciul Tunisia-Arabia Saudita, terminat la egalitate (2-2) dupa rasturnari succesive de situatie si un final de infarct, a fost trait la maximum de cei aproape 200 de suporteri ai celor doua echipe in Piata Unirii din Timisoara. Asezati pe caldarim, pe banci, cu mici si bere in fata, suporterii tunisieni si sauditi s-au luat la harta dupa marcarea celui de-al doilea gol al africanilor.

Cei aproape 150 de suporteri tunisieni au trecut de la extaz la agonie si din nou la extaz, in functie de evolutia scorului. Cum Arabia Saudita a fost aproape de a produce surpriza, fanii acesteia au devenit extrem de nelinistiti in momentul inscrierii golului egalizator si, oarecum provocati de manifestarile de bucurie ale tunisienilor, au ripostat dur, lovindu-l pe unul dintre acestia. Din fericire, scandalul nu a degenerat, Politia Comunitara si Jandarmeria intervenind rapid pentru a potoli spiritele.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.