Nationala de rugby se antreneaza pentru Mondiale cu cistigatoarea Turneului celor 6 Natiuni

A mai ramas doar o zi pina la cel mai puternic meci-test pe care nationala de rugby a Romaniei il disputa in acest an, in compania echipei cistigatoare a Turneului celor 6 Natiuni, Franta. Pe linga faptul ca vor juca in premiera pe stadionul Cotroceni (ora 18.00), "stejarii"vor avea parte, pentru prima data in istoria ovalului autohton, de un imn al lor, care va fi interpretat de catre cintaretul de muzica populara Nicolae Furdui Iancu, fiind o varianta adaptata la una dintre piesele acestuia,

"Noi sintem romani" transformindu-se in "Noi sintem stejari". Confruntarea se anunta una francofona, majoritatea jucatorilor romani evoluind in Franta, unde sint colegi cu cei pe care ii vor avea ca adversari, iar pe banca tehnica autohtona staff-ul este si el unul francez, Antonin, Santamans si Berrot.

La meci si-a anuntat prezenta si presedintele tarii, Traian Basescu, pentru care intilnirea rugbistica constituie prima iesire la o competitie sportiva dupa interventia chirurgicala suferita.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.