Ca sa-i inchida gura lui Iacov, aflat in razboi total cu vechii activisti din fotbal, Dumitru Dragomir i-a invatat pe jucatori sa-si depuna memorii pentru neplata contractelor

Conflictul iscat in jurul actualului sediu al Ligii, in care Iacov il acuza pe Dragomir ca a dobandit la un pret mare terenul pe care a construit sediul Ligii si la un alt pret, de patru ori mai mic, un teren de 351,79 metri patrati care a ajuns pe mana firmei fiului sau Bogdan Dragomir, isi are finalitatea in instanta. Pentru a se ajunge acolo, potrivit lui Corleone, Iacov trebuie sa dovedeasca ca e intreg la minte.

In celalalt caz, tot dupa Dragomir, Iacov trebuie internat la Balaceanca unde cu siguranta vor ajunge si pachetele lui Mitica, care se considera un om milos. "Nu vreau sa polemizez cu baiatu’ asta. E nou la fotbal. Nici sa-l jignesc, dar nu stie ce vorbeste. Daca ajungem la tribunal o sa-i cer ca daune toata averea lui. Daca n-are bani, o sa-i iau pantofii, masina, hainele si ce mai are el", a spuns Dragomir, in timp ce o teava de la un calorifer aflat in sala de conferinte a suferit un atac de cord, improscand cu apa calaie si rugina.

Ce vrea Iacov?

Intrat in lumea fotbalului autohton cu muscaturi zdravene din partea procuratorilor si a altor conducatori vasali LPF, Iacov a cerut in repetate randuri demisia sefului lui Dragomir. Ultima acuzatie, legata de felul in care a dobandit familia Dragomir o parte din terenul pe care se afla si sediul LPF are la baza trimiteri clare spre modul in care Dragomir a cheltuit banii cluburilor. Iacov il acuza pe Dragomir ca face ce vrea cu banii scosi de la divizionarele A, in timp ce Corleone ataca spunand ca nu poti sa te bazezi pe ce spune un om care a semnat cecuri false.

Cu tunurile pe Cotroceni

In cazul in care seful clubului din Cotroceni nu obtine licenta pentru viitorul sezon, este foarte probabil ca FC National sa ajunga sa joace in Divizia B sau C, pe terenuri inchiriate gen Rocar, Girueta, Prefabricate etc. In aceeasi situatie se mai afla un singur club, Jiul Petrosani. Dragomir i-a invatat pe jucatori sa vina sa-si depuna memoriile in cazul in care Iacov nu si-a achitat datoriile, pentru a putea deveni liberi de contract. In ciuda raspunsului agresiv al lui Dragomir, seful FC National sustine contrariul: "N-am platit si darile catre stat, dar am termen scadent pana pe 25 iulie. Jucatorii de la FC National sunt platiti la zi".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.