Finantatorul Gigi Becali incepe sa scoata profit din clubul ros-albastru. Potrivit dorintelor sale, pretul primului "11" ar fi 57,3 milioane de euro. Investitia lui Gigi Becali in fotbal, care la inceput parea o "gaura neagra", se dovedeste pe zi ce trece o afacere de succes.

Daca in primii cinci ani, Steaua nu a reusit decat sa consume bani, parcursul european din ultimele doua editii ale Cupei UEFA si cele doua titluri consecutive de campioana au crescut simtitor cererea pentru jucatorii stelisti. Prima lovitura a fost data cu George Ogararu. Fundasul a fost cedat la Ajax Amsterdam pentru 3,3 milioane de euro, o afacere excelenta, daca ne raportam la faptul ca Oga este un fotbalist crescut in pepiniera proprie. Desi Gigi a intocmit o lista cu jucatorii care nu sunt de vanzare, spiritul de afacerist nu pare insa a-l parasi pe latifundiar.

"Mirel si Banel nu sunt de vanzare. Dar daca cineva ofera zece milioane de euro pentru Radoi il dau. Pentru Nicolita am primit o oferta de la Chelsea, dar eu nu vreau sa-l dau sub 20 de milioane de euro", a spus Gigi Becali. "Am oferte pentru Dica si Iacob. Pe Dica am dat 250.000 de euro si vreau patru milioane, iar pe Iacob l-am luat gratis si vreau trei milioane de euro", a continuat Becali.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.