Desi avea nevoie de gol ca de aer in meciul cu Elvetia, selectionerul Frantei nu l-a bagat pe Trezeguet. In lotul "cocosilor" e haos!

Va mai amintiti acele imagini superbe de la Coupe du Monde din 1998, cand Henry se ascundea in spatele lui Trezeguet in timpul executarii loviturilor de departajare din meciul Frantei? Cei doi viitori mari fotbalisti se aveau atunci ca fratii. Crescusera impreuna si erau cei mai buni prieteni. Ei bine, acum prietenia s-a dus pe apa Sambetei.

Ajunsi cei mai buni fotbalisti din lume, alaturi de Ronaldinho - unul este starul din Premier League, altul se numara printre cei mai buni marcatori din istoria lui Juventus - Henry si Trezeguet sunt la cutite.

De unde a plecat totul? Fiecare vrea sa fie vedeta nationalei Frantei. Henry doreste sa fie unicul varf al nationalei Frantei si, cum are trecere la selectionerul Domenech, a reusit sa-l scoata din echipa pe rivalul sau. Trezeguet a rabufnit duminica in presa franceza. Nu la adresa fostului sau prieten, ci la adresa antrenorului.

"Nu e treaba mea de ce nu joc"

"Contra Chinei (n.r. intr-un amical disputat chiar inaintea debutului Cupei Mondiale) am fost introdus in minutul 13 si scos in minutul 84. Normal ca nu mi-a picat bine. Am fost surprins, dar asta este, e treaba selectionerului. El decide", a spus David in "France Football".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.