Dupa cinci zile de la startul Cupei Mondiale din Germania, rabdarea femeilor a ajuns la final. Reprezentantele colectivului "Femei pentru o Spanie fara fotbal" sunt pregatite sa apeleze la manifestatii publice, strangere de semnaturi si chiar un referendum national pentru abolirea definitiva a CM de fotbal!

"Ca si cum nu erau de-ajuns competitiile nationale, acum, barbatii nu ne lasa sa ne vizionam programele de televiziune preferate, sunt absenti mental, iar noptile romantice nu mai exista", se precizeaza pe www.nomasfutbal.es.

Conform editiei on-line a cotidianului francez "Le Figaro", care citeaza AFP, un grup de femei din Spania au infiintat colectivul "Femei pentru o Spanie fara fotbal", prin care lupta pentru nici mai mult, nici mai putin decat desfiintarea Campionatelor Mondiale! Reprezentantele sexului slab lanseaza, pe pagina de Internet www.nomasfutbol.es, o campanie pentru abolirea definitiva a Campionatelor Mondiale de Fotbal! Ele au ca tinta finala vizionarea de telenovele si adevarate seri romantice alaturi de sotii sau prietenii lor, care le-au neglijat total in ultimele zile.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.