Inainte de a pleca in insulele Mauritius pentru a medita la viitorul sau ca antrenor, tehnicianul Razvan Lucescu a conditionat raminerea sa la Rapid de prelungirea contractului cu Daniel Niculae. Atacantul giulestean, aflat la final de contract, a decis sa accepte insa oferta venita din Franta, de la Auxerre, chiar daca din punct de vedere sportiv Rapidul, calificat in Cupa UEFA, era solutia mai avantajoasa. Au contat in cele din urma frictiunile de la nivelul conducerii administrative si banii. Niculae va incasa cite 400.000 de euro pentru fiecare dintre cei patru ani de contract, la care se adauga o importanta suma platita ca prima de instalare.

Sinmartean trece pe praz

Oficialii Universitatii Craiova cauta solutii pentru intarirea lotului dupa promovarea in prima liga. Pentru ca antrenorul Ovidiu Stinga, care ii coordona pe jucatori de la mijlocul terenului, va ramine doar pe banca tehnica, Adrian Mititelu i-a facut o oferta lui Lucian Sinmartean de la Panathinaikos Atena. Oficialii olteni ii dau lui Sinmartean un salariu anual de 120.000 de euro, primele si bonusurile putind sa-i ridice veniturile pina la 200.000 de euro pe sezon. Mijlocasul nu a evoluat in nici un meci oficial in sezonul 2005/2006 la Panathinaikos Atena, promitind un raspuns pina la finalul saptaminii.

Pe de alta parte, grecii i-au propus un nou contract, dar fara a-i mai plati salariul de 500.000 de euro, dupa care au decis prelungirea unilaterala a intelegerii. Intre timp, craiovenii au transferat trei juniori de la Inter Star Sibiu, Catalin Ojica, Bogdan Piko si Vlad Taran.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.