Arjen Robben, vedeta noului val al Olandei, formatie cu care vom juca in preliminariile Euro 2008, a scapat, in urma cu doi ani, ca prin minune, de o tumoare la testiculul stang.

Fostul copil-minune al lui PSV Eindhoven si inlocuitorul lui Mutu la Chelsea a fost la un milimetru sa abandoneze fotbalul. In 2004, medicii i-au descoperit o tumoare la unul din testicule exact in momentul in care Manchester Utd. facuse o oferta fabuloasa: 10 milioane de euro pentru PSV si 25.000 lire sterline salariu pe saptamana! Supus unui examen medical complex, flacaul nascut la Bedum - un satuc din nordul Olandei - aflase ca la doar 20 de ani va trebui sa dea si batalia pentru viata cu o boala necrutatoare, cancerul.

A ratat startul sezonului, a ratat nationala, urma tratamentul. Chirurgii i-au extirpat tumoarea. Portile i s-au deschis, iar cel care a pus mana pe el a fost miliardarul Roman Abramovici, care l-a si adus, de altfel, pe "Stamford Bridge".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.