"Vor ramane numai jucatorii care au caracter si care vor sa faca performanta cu adevarat", a declarat Rednic la prezentarea oficiala. Astfel, temerile numelor grele din lotul "cainilor" s-au adeverit, viitorul antrenor spunand voalat ca nimeni nu este titular de drept. Fostul tehnician de la Vaslui are o lista cu mai multi fotbalisti pe care ii doreste in Groapa, atat din tara, cat si din strainatate. "Nu voi aduce pe nimeni de la fosta mea echipa. Nu vor fi schimbari masive, vom transfera maximum patru jucatori", a mentionat Mircea Rednic, care a adaugat ca este posibil ca celor carora le-a expirat imprumutul la Dinamo sa le fie prelungita intelegerea.

Pe de alta parte, Puriul a confirmat ca exista oferte din strainatate pentru cativa fotbalisti din lotul actual. "Echipa este puternica atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ. Nu inteleg de ce nu s-au obtinut performante mai bune in sezonul trecut", a spus noul antrenor al "cainilor".

Nu-l regreta pe Petre

Dinamo a ramas fara capitan, dupa ce Florentin Petre isi face bagajele pentru a pleca la TSKA Sofia. Totusi, Mircea Rednic a apreciat ca nimeni nu este de neinlocuit.

"Vreau sa castig campionatul!"

Atat antrenorul Mircea Rednic, cat si presedintele Nicolae Badea au declarat ca nu considera sezonul viitor ca unul de reconstructie. "La Dinamo pretentiile raman mereu aceleasi. Vreau sa devin campion pentru ca mi s-a indeplinit un vis. Inca de cand jucam in soseaua Stefan cel Mare, mi-am dorit sa antrenez aici", a spus Rednic. Nicolae Badea l-a intepat pe Meme Stoica, dupa ce acesta a declarat ca a inceput hegemonia Stelei. "Nu-l bag in seama pe domnul Stoica pentru ca el nu e conducator, ci inchizator de pluton".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.