Mai ales ca acum miza este infinit mai mare: Liga Campionilor. Prima optiune a lui Oli, pentru intarirea liniei mediane este timisoreanul Ovidiu Petre, unul dintre fotbalistii sai favoriti, in ciuda faptului ca "militarii" au cel mai bun cuplu de inchizatori din Divizia A, Radoi-Paraschiv.

Negocieri cu Iancu

Ovidiu Petre a revenit in campionatul intern iarna trecuta, dupa o experienta nereusita la Galatasaray. Mijlocasul a fost in prim-plan la Poli Timisoara, atat in mandatul lui Olaroiu, cat si in cel al lui Gheorghe Hagi. Mai mult, Petre este si unul dintre favoritii lui Victor Piturca si a devenit titular la echipa nationala. In aceste conditii, patronul Marian Iancu nu se va desparti de jucatorul sau, decat pentru o suma consistenta, chiar daca fotbalistul a venit la Timisoara pe gratis, fiind liber de contract. Pretentiile lui Iancu se ridica la cel putin 1,5 milioane de euro, bani pe care Gigi Becali este dispus sa-i plateasca, mai ales ca o eventuala calificare in grupele Ligii Campionilor ar rotunji considerabil conturile gruparii din Ghencea.

Copilul lui Oli

Cosmin Olaroiu este antrenorul care l-a promovat pe Ovidiu Petre in Divizia A, la numai 18 ani, la FC National. Tot Oli i-a intins o mana de ajutor lui Petre, dupa ce mijlocasul si-a reziliat contractul cu Galatasaray. L-a adus la Poli, jucatorul primind un bonus la semnatura de 400.000 de euro. Chiar daca la Steaua, Radoi si Paraschiv sunt titulari de drept in centrul liniei de mijloc, timisoreanul nu va veni in Ghencea ca sa lustruiasca banca de rezerve. In conditiile in care "militarii" vor avea un sezon cu multe meciuri, antrenorul va adopta o politica de rotatie a cadrelor.

Afaceri mai vechi

Cand a venit la Timisoara impreuna cu mai multi jucatori, Olaroiu si-a recuperat o parte din banii cu care a imprumutat pe FC National. Totusi, actualul antrenor al Stelei mai are de primit de la Marian Iancu 250.000 de dolari. Astfel, patronul lui Poli ar fi tentat sa-l vanda pe Ovidiu Petre in Ghencea si pentru a scapa de aceasta datorie. In aceasta afacere ar putea intra si un alt "copil" al lui Oli, Gigel Coman, fotbalist foarte apreciat de Gigi Becali.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.