Primii "inregimentati" sunt Adrian Drida, mijlocasul Jiului Petrosani, si atacantul vasluian Valentin Badea. Daca primul se doreste a fi inlocuitorul pe banda stanga al lui Gabriel Bostina, cel care va parasi in scurt timp Ghencea, Badea a fost remarcat de Olaroiu datorita evolutiilor bune din acest campionat.

Drida este stelist declarat, motiv pentru care a urmarit meciul Steaua -Jiul de pe margine. El este un prosper om de afaceri: detine o ferma de animale, este proprietarul a trei magazine de haine, al unui magazin de piese auto si al unei fabrici de echipamente de protectie. Mai mult, mijlocasul in varsta de 24 de ani are si actiuni la o fabrica de instalatii de iluminat, dar si un parc auto.

Se discuta si cu Todoran si Srhoj

"Joc fotbal din placere, nicidecum ca sa imi castig existenta", este marturisirea-soc a noului transferat in Ghencea. De asemenea, in urma cu ceva vreme, Drida a primit o propunere de a juca intr-un film despre istoria gruparii Manchester United.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.