Rica incearca sa-i convinga pe oficialii lui Chunnam sa ii dea drumul sa plece. Asiaticii vor un alt stelist . Rica Neaga vrea sa-si rezilieze singur contractul cu asiaticii, care se termina la iarna. Pentru a imbraca din nou tricoul ros-albastru, fotbalistul va trebui sa renunte la multi bani.

La inceputul anului 2005, Gigi Becali a renuntat destul de usor la jucatorul care in acel moment era golgeterul Stelei in cupele europene. Dupa aproape un an si patru luni de la plecare, Rica ar putea reveni in Ghencea la dorinta tehnicianului Cosmin Olaroiu, care a mai colaborat cu fotbalistul si in precedentul sau mandat pe banca Stelei, mai ales ca si patronul ros-albastrilor a revenit la sentimente mai bune fata de jucator. "Neaga si-a schimbat modul de viata. Acum are nevasta si copil, s-a cumintit, ca trebuie sa aiba grija de familie. Daca isi rezolva problemele cu coreenii, poate veni la Steaua!", a declarat Becali cu cateva zile in urma.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.