Meciul de debut al Cupei Mondiale la fotbal a opus tara gazda, Germania, echipei statului centroamerican Costa Rica. Germanii au obtinut o victorie muncita cu 4 - 2. Echipa condusa de Jurgen Klinsmann a deschis scorul repede, prin fundasul Lahm, care a sutat napraznic de la marginea suprafetei de pedeapsa.

Dupa numai 5 minute, in minutul 12, Paolo Wanchope, un veteran care a evoluat si in prima liga a Angliei, a egalat, pe fondul unei suspiciuni de ofsaid, care s-a dovedit la reluare nefondata. La fel de repede, dupa alte cinci minute, Germania a preluat conducerea prin atacantul Miroslav Klose, care a stabilit si rezultatul la pauza: 2 - 1. Tot Klose, in partea a doua, a marcat din apropiere, ridicand scorul la 3 - 1.

Costa Rica nu s-a lasat si acelasi Paolo Wanchope a redus handicapul la 3-2. Germania nu a scapat de emotii decat in minutul 85, cand Frings a marcat printr-un sut de la peste 30 de metri. Germania castiga cu 4 - 2, dar se dovedeste chiar din start extrem de vulnerabila in aparare.


Despre autor:

Sursa: Bbc.co.uk


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.