Rednic e al cincilea antrenor al lui Dinamo in sase luni. sefii sai zic ca va sta macar doua sezoane. intalnirea dintre Rednic si actionarii clubului pentru a se confirma numirea in functia de antrenor al alb-rosiilor a avut loc ieri. Tehnicianul are ca obiective in urmatoarele trei sezoane titlul si accederea in cupele europene

Intalnirea dintre Rednic si actionarii clubului pentru a se confirma numirea in functia de antrenor al alb-rosiilor a avut loc ieri. Desi era fixata la ora 17:00, intrunirea a inceput mai tarziu. Astfel, dupa o scurta discutie la sediul Computerland, Mircea Rednic a sosit la 17:40 la sediul clubului din soseaua stefan cel Mare. Dupa o ora si-a facut aparitia la intalnirea la care erau prezenti Vasile Turcu si Florian Busca si presedintele Consiliului de Administratie al "cainilor", Nicolae Badea. La 18:40, Nicolae Badea anunta faptul ca Rednic este confirmat drept tehnicianul echipei. "Putem spune ca Mircea Rednic este noul antrenor. Am discutat despre pogramul echipei pentru ca timpul este comprimat dupa calificarea in Cupa UEFA", a afirmat acesta.

"Contractul va fi pe o perioada de doi ani cu optiune de prelungire pentru inca unul, iar obiectivul pentru primul sezon este participarea intr-o cupa europeana. Am cerut lista cu jucatorii care raman si in continuare voi da credit fotbalistilor tineri", a punctat si Rednic. "Andone este un capitol incheiat, probabil ca l-a felicitat pe Mircea Rednic. De aceasta data va promit ca va fi transparenta totala. Gigi Netoiu nu a fost prezent la intrevedere pentru ca se afla la o intalnire de afaceri, dar ne-a mandatat pe noi sa-l reprezentam. Va promit ca trei ani de acum incolo vom lua titlul", a declarat si Vasile Turcu. Salariul lui Mircea Rednic la Dinamo va fi de 120.000 de euro pe sezon.

"Sunt foarte bucuros pentru ca am revenit la acest club la care am cunoscut mari satisfactii ca jucator. Am avut mari emotii pentru ca mi-am dorit mult sa fiu antrenorul lui Dinamo si am sprijinul si sustinerea tuturor actionarilor ceea ce este cel mai important."
Mircea Rednic, antrenor Dinamo


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.