Dupa ce a obtinut acordul tehnicianului, Jean Valvis a anuntat ca pregateste noi transferuri pentru intarirea echipei

Finalul de campionat a incins nervii la maximum atit pentru Rapid, cit si pentru Poli Timisoara. Miza a constituit-o Razvan Lucescu, antrenorul care a dina-mizat Giulestiul, intens curtat de conducatorii de pe Bega. Desi se parea ca oferta lui Marian Iancu, corobora-ta cu tensiunea existenta intre Lucescu jr. si patronul Rapidului, George Copos, va fi acceptata de tehnician, Razvan a fost in cele din urma convins de conducatorii Rapidului sa continue alaturi de giulesteni. "Am avut o intilnire cu Razvan la finalul careia am obtinut ceea ce doream. Acum avem acordul lui Razvan ca va ramine la Rapid. Noi discutasem deja toate detaliile, dar nu aveam raspunsul. Acum il avem, iar Razvan a putut sa plece linistit in vacanta", a confirmat actionarul Jean Valvis.

Rapid a acceptat toate conditiile

Raminerea lui Lucescu in Giulesti a fost conditionata insa de o serie intreaga de cerinte, cele mai impor-tante fiind legate de pastra-rea si intarirea lotului actual si de plata jucatorilor la timp, o problema cu care s-a confruntat pe mai toata perioada recent incheiatului campionat, nu o data fiind fortat sa aduca bani de acasa pentru a nu afecta moralul fotbalistilor. "Era normal ca el sa isi prezinte toate dorin-tele, inclusiv cele referitoare la lot. Am acceptat tot, iar in zilele urmatoare vom demara negocierile pentru aduce-rea unor jucatori. Toti actionarii sint foarte bucurosi de decizia lui de a continua la Rapid", a punctat Valvis.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.