Lucescu jr va lua o decizie privind viitorul sau la Rapid cel mai tarziu in cursul acestei zile. Razvan Lucescu a ezitat sa-i dea ieri un raspuns afirmativ lui Marian Iancu, lasand sa se inteleaga ca ia in calcul si varianta de a continua la Rapid.

Imediat dupa meciul de la Petrosani, Lucescu a laudat atitudinea jucatorilor sai si a declarat ca-i este foarte greu sa paraseasca Giulestiul in aceste conditii.

In cursul diminetii de ieri, chiar in timp ce Marian Iancu ii anunta pe cei 50 de ziaristi prezenti la conferinta de presa, programata la Timisoara, ca tehnicianul inca nu este hotarat, Lucescu se intalnea cu actionarul Jean Valvis, cei doi discutand, in secret, cateva ore. "Consider ca intalnirea cu Razvan a fost un succes, chiar daca nu mi-a dat inca un raspuns final. Se va consulta cu familia si va anunta decizia pe care o va lua. Am fost de acord cu toate pretentiile sale", ne-a spus Valvis, care a ironizat si oferta "mondiala" a lui Iancu: "Si tarile bananiere sunt mondiale, dar se compara cu Europa? Va spun eu, tot oferta 'europeana>> e mai tare."

Spre deosebire de Valvis, Marian Iancu parea ca si-a mai pierdut din optimism: "Am depasit toate conditiile impuse de dansul, de la cele financiare pana la cele de detaliu, in ceea ce priveste sosirea unui intreg staff cu care dansul a lucrat. Exista si posibilitatea sa nu vina, vom vedea. Daca vrea sa ramana la Rapid, foarte bine, pentru ca merita". Nici suporterii giulesteni nu vor sa se desparta de actualul tehnician, propunand in schimb o varianta inedita. "Decat sa ne ia antrenorul, mai bine ar veni domnul Iancu la noi, in Giulesti, pentru ca aici ii este locul. Este rapidist de-al nostru si nu s-a ascuns sa declare asta", a spus liderul galeriei, Gigi Corsicanu.

Proaspat intrati in vacanta, rapidistii erau si ei ingrijorati de situatia de la club. Razvan urma sa se decida aseara sau in cel mai rau caz azi daca va continua sau nu in Giulesti.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.