Fostul tehnician al lui Dinamo spune ca locul ocupat de echipa la finele sezonului e excelent. Selectionerului echipei nationale de tineret i-a expirat ieri detasarea de la FRF, iar sentimentul pe care il avea era de satisfactie ca si-a indeplinit obiectivul: prezenta in cupele europene.

PRO: Cum apreciati perioada petrecuta la Dinamo in acest retur?
F. MARIN:A fost una foarte grea. Totusi, in ciuda presiunilor si a atmosferei tensionate care au existat, venite din pacate din interiorul clubului, am reusit sa-mi indeplinesc obiectivul si sa calific echipa in Cupa UEFA. Este o performanta care, in conditiile avute, echivaleaza cu castigarea titlului de campioana, iar principalul merit este al jucatorilor, care au dovedit ca au caracter.

PRO: Ce v-a deranjat cel mai mult?
F. MARIN:Faptul ca nici nu venisem bine pe banca tehnica si au inceput discutiile despre cine va fi noul antrenor din vara. Conducerea nu a procedat corect si a exercitat asupra mea o presiune suplimentara. Nu a fost normal sa se vehiculeze la nici doua-trei etape de cand sosisem la Dinamo alte nume de antrenori. Totusi, am reusit sa ma concentrez la ceea ce aveam de facut.

PRO: A semanat perioada de acum cu cea cand ati mai fost la Dinamo, in 2003?
F. MARIN:Nu mai are rost sa facem vreo comparatie cu ce a fost la acea vreme.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.