In aceasta seara, incepand de la 18.30, TVR 1 transmite in direct de la Munchen festivitatea de deschidere a Cupei Mondiale Germania 2006. De la ora 19.00 Germania deschide balul impotriva celor din Costa Rica, pentru ca de la ora 22.00 sa urmeze in transmisia TVR meciul Polonia - Ecuador.

Debut - Calificata direct la turneul final, in calitate de tara organizatoare, Germania are onoarea de a da startul competitiei. In goana dupa cel de-al 4-lea titlu mondial din palmaresul nationalei, Klinsmann nu poate conta pe "creierul" echipei, mijlocasul Michael Ballack. Acesta a suferit miercuri o usoara intindere la pulpa dreapta, iar nemtii, considerand meciul cu Costa Rica unul usor, nu doresc sa riste o indisponibilitate mai lunga a acestuia.

Nu s-au mai intalnit

Cele doua echipe care vor evolua maine pe luxosul "Allianz Arena" din M?nchen nu s-au mai intalnit pana acum la nivel de nationala. Patru jucatori importanti ai costaricanilor (Wanchope, Martinez, Mesen si Umana) au absentat de la ultimele antrenamente, asta fiind o veste buna pentru gazdele Mondialului, care nu-si permit altceva decat victoria.

Cu tribunele pline

Asistenta Cele 59.416 bilete tiparite pentru primul meci al Mondialelor au fost vandute. Ieri in Munchen erau suporteri care ofereau si 1.000 de euro pentru un tichet. Din pacate, si daca ar mai fi existat, acestea sunt personalizate, astfel ca nimeni nu poate intra cumparand la negru.


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.