Sportul a terminat campionatul cu o victorie, dar ar fi putut obtine mult mai mult in acest sezon. Sportul a sperat degeaba. "UEFA! UEFA!" sau "Poli Timisoara! Poli Timisoara" scandau optimisti putinii suporteri ai alb-negrilor inaintea confruntarii cu Gloria.

"Studentii" lui Multescu sperau ca banatenii vor furniza vreo surpriza si vor invinge pe Dinamo, marind astfel sansele Sportului de a iesi in Europa, insa erau prea multi de "daca". Astfel, cu o miza doar teoretica, meciul din Regie a avut un usor aer de vacanta. Tibi Balan a deschis scorul in minutul 11, dupa o pasa excelenta a lui Stancu, dar a fost nevoit din cauza unei accidentari sa paraseasca terenul cinci minute mai tarziu. Gloria a reusit sa echilibreze jocul, iar cu exact un minut inainte de pauza, Nalati l-a executat pe adormitul Stancioiu cu un sut de la 30 de metri. Bistritenii puteau trece in avantaj imediat dupa pauza, dar mingea trimisa de Bozesan a nimerit bara. Cum in fotbal ocaziile se razbuna, bucurestenii au trecut din nou in fata datorita lui Stancu, indiscutabil, omul meciului.

Astfel, "studentii" din Regie incheie cu o victorie un campionat in care ar fi putut obtine mult mai mult.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.