Cele mai importante au legatura directa cu banca tehnica. S-au demarat negocierile cu Razvan Lucescu intr-o discutie cu cartile pe fata, iar pentru ultima etapa a fost desemnat ca antrenor Gabriel Caramarin, secondat de Gigel Coman si de Silviu Balace. "Nu i-am responsabilizat numai pe ei ca persoane, am responsabilizat echipa. Am vrut sa vad daca exista totusi o coeziune in interiorul formatiei si daca nu cumva altele au fost motivele rezultatelor slabe", a marturisit ieri Marian Iancu. Gabriel Caramarin a acceptat aceasta provocare, considerand-o justa: "Nu a fost o decizie luata impotriva mea. E responsabilitatea noastra, pentru ca in mare parte noi suntem vinovati pentru ce s-a intamplat pana acum".

Referitor la negocierile cu Lucescu jr, Iancu a replicat: "Era normal sa nu fortez nota atat timp cat campionatul este in desfasurare si sa nu uitam ca Rapidul este angrenata in lupta pentru titlu. Sunt pe cat de departe, pe atat de aproape de a-l aduce la Timisoara", a declarat enigmatic Iancu.

"Lumea sa fie alaturi de noi pentru ca numai asa putem sa castigam cu echipele puternice din Bucuresti, dar daca suntem dezbinati nu vom reusi niciodata."
Gabriel Caramarin, antrenor FCU Poli