Nationala de rugby a Romaniei se va deplasa la Krasnoiarsk la bordul avionului care l-a dus pe presedinte saptamina trecuta la Paris

Romania a cistigat deja Cupa Europeana a Natiunilor la rugby, dar in locul vacantei are parte de o excursie plina de peripetii in Siberia, pentru ultimul meci al competitiei, impotriva Rusiei.

Asteptat ca intotdeauna cu emotie, nu atit din cauza valorii adversarului, cit mai ales a conditiilor de deplasare si desfasurare, meciul din acest an nu putea face rabat de la seria de surprize cu care ne-au obisnuit adversarii nostri. Dupa ce in urma cu doi ani au fost drogati pentru a se inclina in fata rusilor, confruntarea de la sfirsitul saptaminii se anunta inca una de antologie pentru rugbistii romani, care vor face deplasarea in "Air Force One" autohton, aceeasi aeronava care a adus handbalistele de la CM de la Moscova.

Viitorii adversari ai tricolorilor nu s-au multumit doar in a pune meciul tocmai in mijlocul Siberiei, la Krasnoiarsk, la o distanta de 12 ore de zbor de Bucuresti, ci au conditionat si ora de aterizare a charterului prezidential. Pe motiv ca aeroportul din localitate a intrat in reparatie, delegatia romana trebuie sa ajunga la 4.00, in conditiile in care diferenta de fus orar este de cinci ore in plus, intregul program, care prevedea plecarea "stejarilor" in cursul diminetii de miine, fiind dat peste cap. "Orelor de zbor li se vor adauga si cele doua cit se face de la aeroport la hotel, in plus va fi si oprirea la Ufa pentru alimentare, asa ca ne asteapta un zbor lung si greu. Teoretic, avem asigurate cele mai bune conditii acolo, dar nu ne punem prea mari sperante in asta", a explicat Adrian Dumitrescu, managerul echipei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.