Valea Jiului, o zona defavorizata, a pus mana pe 100.000 de dolari. Nu de la stat, ci de la Gigi Becali. Si nu pentru resuscitarea industriei miniere, ci pentru ca Jiul sa incurce pe Rapid.

Lui Becali nu i-a fost greu sa-i motiveze pe fotbalistii lui Sunda, pentru ca, din start, conducerea clubului petrosanean a acceptat acest lucru. La Vaslui, povestea e alta. Chiar daca sunt niste investitori norocosi, si nu generosi, sefii Rapidului ar fi vrut sa le dea un imbold financiar moldovenilor, dar li s-au inchis toate usile. In plus, nici Mircea Lucescu nu s-ar fi zgarcit, in joc fiind fericirea lui Razvan.

Cum patronul Adrian Porumboiu a respins din start aceasta manevra, singurul om de legatura ar fi ramas Mircea Rednic. Dar Puriul nu are nici interesul, nici dorinta ca titlul de campioana sa ajunga in Giulesti. Din postura de viitor antrenor al lui Dinamo, pe Rednic l-ar avantaja un succes al Stelei, care inseamna prezenta "cainilor" in Cupa UEFA.

Se urasc in continuare

Un tip orgolios, tehnicianul lui FC Vaslui se afla la cutite atat cu Razvan Lucescu, cat si cu Dinu Gheorghe, despre care a declarat in dese randuri ca este un om fara caracter. Astfel, fotbalistii moldoveni isi vor apara onoarea doar pe prima normala de joc, fara vreun bonus din partea clubului. Cu toate acestea, Adrian Porumboiu sustine ca jucatorii sai vor lupta pe viata si pe moarte in meciul cu Steaua. "La Vaslui va fi razboi, asa cum ii place razboinicului Gigi Becali! Cu siguranta nu vom parjoli terenul si nu vom seca robinetele de apa, dar vom juca pe bune. Nu uitati ca Vasluiul are o serie de noua meciuri fara infrangere", a precizat primul agricultor al Moldovei.

Mai usor in Liga Campionilor

Diferenta fata de anii trecuti este ca din acest sezon, castigatoarea titlului in Romania a fost desemnata cap de serie in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Steaua sau Rapid vor intalni echipe mai slabe si in orice caz nu vor mai juca impotriva granzilor precum Manchester United, Liverpool, Bayern s.a.m.d. Exista deci premise importante ca de la toamna, castigatoarea din acest an sa intre in grupele celei mai bogate competitii de pe planeta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.