Meciul trei al finalei campionatului national masculin de baschet a insemnat relansarea sezonului. Clujul a batut pe Asesoft, scorul a devenit 2-1 la general, eveniment ce a a coincis cu prima infrangere pe teren a campionilor en-titre dupa un an de zile.

Ultimul esec a fost cel cu Dinamo, din finala de anul trecut, in urma cu fix 365 de zile! Pentru clujeni a insemnat cel de-al treilea succes direct din acest sezon, daca punem la socoteala acel 20-0 la "masa verde" din turul campionatului regulat si izbanda din amicalul sustinut la inceputul editiei.

Chiar si fara playmaker-ul Tudor Dumitrescu, jucator caruia medicii i-au interzis definitiv sa mai joace din cauza problemelor la coloana vertebrala - el evolua pana acum pe propria semnatura - clujenii au pornit ca din pusca: 6-0 (3). Prahovenii lui Mladen Jojic, care nu i-a folosit pe Krasic (ruptura musculara) si pe Carutasu (entorsa), au echilibrat jocul: 21-20 (12).

Silvasan, Seals si, mai ales, Krstanovic, de neoprit de Apostol sau Burlacu, au luat meciul in propriile maini: 59-43 (28), cea mai mare diferenta de scor!


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.