Daca nu castiga titlul, Razvan Lucescu va pleca la Poli Timisoara. George Copos l-a contactat deja pe Ioan Ovidiu Sabau in vederea preluarii echipei giulestene
Razvan Lucescu a lamurit problema clauzei invocate de George Copos "Razvan are 37 de ani si e inca un copil. il lasam sa se mai alinte, dar mai are un an de contract cu Rapid", a spus George Copos (foto) zilele trecute.

La finele partidei de duminica, tehnicianul a tinut sa lamureasca toate aspectele legate de intelegerea sa cu giulestenii. "Domnul Copos va vedea ca nu sunt deloc un copil alintat. Dupa meciul de miercuri, voi decide daca raman sau nu la Rapid. Mai avem o etapa de jucat si trebuie sa ne gandim numai la ea. Referitor la acea clauza de care vorbeste domnul Copos, eu pot sa va spun ca in cazul in care demisionez, sunt liber in 30 de zile", a spus Lucescu jr, care considera ca echipa sa este castigatoarea morala a acestui sezon: "Suntem echipa frumoasa a acestui campionat, chiar daca la final altii vor fi pe primul loc".


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.