Actionarii au hotarat sa-i dea atacantului, care sustine ca nu a semnat cu Auxerre, cel mai mare contract din istoria clubului giulestean

Desi site-ul oficial al celor de la Auxerre a anuntat inca de duminica transferul lui Daniel Niculae, lucrurile au ramas inca neclare in privinta plecarii atacantului. "Am purtat numai discutii cu francezii, dar inca nu am semnat nimic. Sunt in continuare jucatorul Rapidului si voi juca la Petrosani, dupa care voi pleca la mare", a spus atacantul imediat dupa terminarea partidei cu Sportul.

Actionarii noului Rapid SA s-au reunit ieri la indemnul lui Jean Valvis si al lui George Copos si au hotarat in unanimitate sa-i ofere lui Niculae un contract fabulos pentru fotbalul romanesc: 250.000 de euro pe an, cu conditia renuntarii la clauza de reziliere in valoare de 3, 3 milioane de euro.

Niculae ar putea ocupa astfel locul secund in topul salariilor din prima divizie, cel mai bine platit fiind in continuare capitanul Stelei, Mirel Radoi, care incaseaza anual 300.000 de euro. "Vreau sa spun numai ca Nico nu va pleca nicaieri", a spus George Copos, in timp ce Jean Valvis sustine ca internationalul roman este legat sentimental de Rapid si asta il va face sa ramana.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.