Dupa ce, zilele trecute, Gigi Becali a declarat pentru Libertatea ca meciul Stelei cu Jiul, scor 1-0, a fost, de fapt, o "intelegere sportiva", patronul din Ghencea a detaliat aceste declaratii, duminica seara, la finalul partidei Rapid-Sportul, 3-0.

"Daca e sa ma refer la ultimele 3-4 etape, pot spune ca nu s-a jucat corect. De fapt, nici in ultimele doua etape nu s-a jucat numai pe teren. Atat vreau sa spun. Oricum, la Vaslui vom fi ca acasa. Suporterii moldoveni ar putea sa tina cu Steaua in ultima etapa pentru ca echipa lor de suflet, Vasluiul, este deja salvata de la retrogradare. Practic, si-a indeplinit obiectivul - mentinerea in Divizia A", a sunat declaratia-soc a latifundiarului din Pipera, care a incheiat pe acelasi ton: "Normal ca voi stimula Jiul sa-si dea viata cu Rapidul. Miercuri voi sarbatori castigarea titlului", a punctat Becali, fara a aduce vreun argument clar care sa sustina afirmatiile grave formulate intr-un interval de numai doua zile


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.