Potrivit acelorasi surse de maxima incredere, Steaua intentioneaza sa mai transfere trei jucatori: un fundas, un mijlocas si un atacant. Deocamdata toate variantele analizate au cazut sau sunt pe cale sa se anuleze. Unul dintre jucatorii doriti de Olaroiu, Selim Benachour (atacant, Vitoria Guimaraes), a fost deja acontat de Sporting, desi oficialii din Ghencea au fost foarte aproape de a obtine semnatura acestuia. Un alt fotbalist, sarbul Dusan Basta (f21 ani, fundas lateral, Steaua Rosie Belgrad), ramane in continuare pe lista de prioritati a antrenorului Olaroiu.

El poate fi folosit pe cel putin trei posturi: fundas dreapta, fundas central si mijlocas dreapta, un raspuns concret la oferta clubului din Ghencea fiind asteptat dupa Mondiale. Steaua a cautat si in Slovenia o varianta pentru inlocuirea locului lasat liber de Ogararu. Miran Burgic (NK Gorica) a semnat insa cu gruparea londoneza Tottenham Hotspur, intr-un moment in care potrivit unui oficial stelist, acesta era cu un picior in curtea Stelei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.