Fotbalul romanesc mai are doar 3 zile pana la vacanta de vara

In ceea ce priveste lupta la varf, singura certitudine o reprezinta faptul ca pe primele 4 locuri se vor afla numai echipe din Bucuresti: Steaua, Rapid, Dinamo si Sportul. In cupele europene, Capitala va fi din nou bine reprezentata.

Pe o vreme nu tocmai buna pentru sport si fara nici un spectator in tribune, echipa antrenata de Cosmin Olaroiu a reusit sa-si atinga scopul, cele trei puncte puse in joc, dupa un meci extrem de slab, unul dintre cele mai urate ale acestei editii a Diviziei A. Reusind sa puncteze repede prin Cristocea, la prima atingere a balonului, stelistii nu au vrut sa mai riste nimic, inghetand jocul, ceea ce a convenit de minune Jiului. Minerii au venit in Bucuresti sa piarda la o diferenta cat mai mica, in lupta cu Pandurii pentru salvarea de la retrogradare, golaverajul fiind hotarator.

In aceste conditii a rezultat un meci plictisitor, fara faze de poarta, fara angajament, fara nimic care sa aminteasca de fotbalul prestat de Steaua in Cupa UEFA. "Am avut ceva probleme si asta ma ingrijoreaza. Nu a fost un meci reusit, nu am realizat tot ce ne-am propus. Era o atmosfera ca de antrenament si se simtea acest lucru. Steaua a mai patit asa ceva cu Bistrita, in tur, si a pierdut. Nici un meci nu este usor, la Vaslui trebuie sa punem probleme, nu trebuie sa asteptam", a spus Olaroiu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.