Gigi Becali a caracterizat partida Steaua - Jiul (1-0) ca fiind una strategica, tinand cont de pozitiile celor doua formatii din clasament! Rezultatul meciului de sambata seara de pe stadionul "National" a creat destule suspiciuni. Nici macar finantatorul Stelei nu a inteles maniera in care s-au desfasurat ostilitatile pe teren. Latifundiarul din Pipera a declarat ieri ca, din punctul sau de vedere, scenariul jocului a decurs in asa fel incat ambele echipe sa fie multumite la final!

Libertatea: Dupa meci, ati declarat ca veti merge sa discutati cu echipa, sa aflati motivul pentru care partida a decurs intr-o asemenea maniera...
Gigi Becali: Nu am mai facut acest lucru. Intr-adevar, jucatorii m-au necajit destul de tare, pentru ca nu am chef de emotii pe final de campionat. Sa nu uitam ca, daca Militaru ar fi inscris la ocazia din ultimele minute, puteam sa spunem la revedere titlului.

Cum caracterizati prestatiile celor doua formatii?
Pana la deschiderea scorului, jocul a fost unul destul de disputat. Dupa aceea, a intervenit un fel de intelegere sportiva intre fotbalistii de pe teren.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.