Atacantul Daniel Niculae e dat ca si transferat la echipa franceza in schimbul a 3,3 milioane de euro. Rapid se va desparti la finalul acestui sezon de Daniel Niculae. "Varful" echipei giulestene si-a dat acordul pentru a evolua timp de patru ani la echipa franceza Auxerre.

Aceasta informatie a aparut ieri pe site-ul oficial al clubului din Hexagon, insotita de o fotografie realizata in fata cantonamentului de la Pro Rapid in care apare fotbalistul alb-visiniilor si reprezentantul gruparii Auxerre. Francezii vor vira in contul rapidistilor suma de 3,3 milioane de euro, adica atat cat este stabilita clauza eliberatorie in contractul jucatorului.

Fotbalistul va castiga 500.000 de euro pe an. Auxerre l-a monitorizat pe Daniel Niculae de peste sase luni! Totul a inceput la meciul amical pe care Romania, cu Nico in echipa, l-a disputat la Le Mans contra nationalei din Coasta de Fildes. Atunci, reprezentantii clubului Auxerre, insotiti de un impresar roman stabilit in Franta, au pus prima data ochii pe fotbalist.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.