Rapidul a fost urmarit de ghinion aproape o ora. Cand parea ca nu mai au resurse, Buga, Moldovan si Niculae au punctat pentru pastrarea sanselor la titlu. Debut umoral de meci. Dupa vreun sfert de ora, Marius Constantin si Emil Dica se injura ca la usa cortului pentru a aseza la locul potrivit mingea in vederea executiei unei banale lovituri libere.

Tensiunea giulestenilor devenise vizibila si a atins apogeul dupa 40 de minute. Daniel Niculae a luat o minge pe cont propriu, a cazut artistic in careu si Tudor a pus si el un fluier in calea suferintei gazdelor. Penalty! Batut de cel mai cel fotbalist al lui Razvan, Viorel Moldovan. Direct in Stancioiu! Dar nu s-a terminat.... recentrare in fata portii goale, tot Moldovan.... pe langaaaa!!!!

O sansa imensa, dupa o repriza in care individualismul celor din ofensiva Rapidului a facut ca scorul sa se mentina alb. Pardon, ar mai fi ceva: echipa lui siman, aflata - puteti sa credeti? - chiar in ziua in care era capabila sa joace fotbal. Adica fluent, ofensiv, din prima, per-pendicular pe poarta, tintind golul prin suturile bune ale lui Varga si Balan. Prostituate, curve, slugile lui Becali, cum le-a strigat tribuna giulesteana celor din Regie? Naiba stie, dar sigur nu se poate inlocui "Becali" cu "Copos" in fraza precedenta.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.