Victoria rugbystilor romani, 58-0, la Kiev, in fata Ucrainei, si castigarea Cupei Europene a Natiunilor a fost pusa in umbra de un eveniment monden al carui protagonist a fost seful acestor sportivi
Octavian Morariu, actual presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (cunoscut fan rapidist), si-a unit destinul cu Nicoleta Morariu, sambata, la Biserica Sfanta Maria din Bucuresti (in apropierea Pietei Domenii).

Cavaleri de onoare au fost cei doi fii ai mirelui din prima casatorie, iar domnisoare de onoare cele doua fiice ale miresei din casnicia anterioara. Printre celebritatile care au participat si la petrecerea de la Restaurantul Doina s-au numarat Ion Tiriac, fost sef al COR si considerat cel mai bogat roman in viata, premierul Calin Popescu Tariceanu (care e si sef al PNL), Aleodor Francu, sef al cancelariei guvernamentale, Mircea Geoana, presedinte al PDSR. Distinctia, eleganta si frumusetea Nicoletei Morariu, ca si zambetul cuceritor al sotului sau au stralucit peste toti si toate, dand evenimentului o nota de decenta cum rar s-a vazut pe la noi dupa 1990.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.