O partida desfasurata intr-un "bazin olimpic" le-a adus galben-verzilor certitudinea ramanerii in prima liga. Pe o vreme numai buna de stat in casa, nu e de mirare ca majoritatea bacauanilor au preferat sa vada meciul la televizor.

Astfel, elevii lui Mircea Rednic s-au simtit ca acasa sub privirile a 1.000 de oameni, cei mai multi fiind chiar vasluieni. De altfel, nici nu au asteptat prea mult pentru a dovedi acest lucru, ex-bacauanul Marius Croitoru crosetand apararea fostei sale echipe si punand o minge perfecta in fata portii pentru Milorad Bukvic, care nu a ezitat sa-si treaca numele pe foaia marcatorilor in secunda 40 a partidei.
Dupa 70 de minute de faze demne de "Cascadorii rasului", o serie de ocazii bune ale gazdelor si un penalty ratat cu seninatate de Ionut Badea, Bogdan Panait a adus linistea in tribune si a inchis tabela cu o executie excelenta din marginea careului de 16 metri.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.