Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, a precizat ieri, intr-un comunicat, ca a permis jucatorilor din echipa nationala sa bea "un pahar de bere sau de vin" si sa fumeze "in locurile special amenajate", recunoscand ca sunt cazuri in care fotbalistii fumeaza de fata cu el. "In ceea ce priveste chestiunea fumatului si a bauturii, este adevarat ca, personal, am permis celor care doresc sa fumeze, insa numai in locurile special amenajate, adica nu in camere sau in sala de mese.

De altfel, exista cazuri in care putinii fumatori din lotul nostru fumeaza chiar de fata cu mine. Cat despre bautura, dupa incheierea turneului, aflandu-se in vacanta, jucatorii au avut acceptul meu sa bea un pahar de bere sau de vin pe aeroport sau in avion. Tin insa sa asigur pe toata lumea ca, de cand am preluat echipa nationala, nici un jucator nu si-a permis sa consume bauturi alcoolice in timpul cantonamentelor, exceptand, uneori, cate un pahar de vin la masa de seara dupa meci", spune Piturca in comunicat.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.