Invinsa pe teren propriu, cu 25-21, de catre Serbia-Muntenegru, in prima mansa a barajului de calificare la Campionatul European, echipa feminina a Romaniei are nevoie de o victorie la cinci goluri diferenta in returul programat astazi, la Kragujevac. Meciul va incepe la ora 19.00 si va fi transmis in direct de TV Sport.

Dupa meciul pierdut duminica trecuta, antrenorul Gheorghe Tadici si-a luat fetele si le-a dus la Arad, in cautarea unei oaze de liniste in care sa pregateasca returul. Au vazut si revazut de nenumarate ori inregistrarea jocului de la Bucuresti, iar concluzia este una singura: sarboaicele nu alcatuiesc o echipa de care sa ne speriem, iar sanse de calificare mai sunt. "Nu cred ca vom mai repeta jocul slab din ultimele minute ale primului meci. Mai mult, ma gandesc la cateva mutari tactice cu care sa ne surprindem adversarul. Sper, de asemenea, sa avem parte de un arbitraj corect", a declarat tehnicianul.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.