Tehnicianul roman este unul dintre candidatii la banca tehnica a lombarzilor, la concurenta cu Nedo Sonetti si Serse Cosmi, patronul Luigi Corioni sperand la revenirea in Serie A Brescia a fost una dintre marile deceptii din Serie B in sezonul recent incheiat. Presedintele cauta un nou antrenor, iar pe lista se afla si numele lui Hagi.

Desi l-a adus pe banca pe experimentatul Zdenek Zeman, sperand sa ocupe la final un loc de baraj (pozitiile 3-6), echipa lombarda a avut mai degraba un parcurs de retrogradare, cu doar doua victorii si sapte esecuri, terminand in afara luptei ce da sperante la revenirea in primul esalon. Evident, o asemenea dezamagire nu putea trece fara urmari, iar cel care a platit a fost Zeman. Ieri, antrenorul care a avut curajul in 1997 sa deschida cazul dopajului in fotbalul italian a confirmat ca ambele parti au ajuns la un acord comun in ceea ce priveste incetarea colaborarii. Cine va ajuta "randunelele" sa incerce in viitorul sezon sa zboare spre Serie A?, este intrebarea care si-o pun fanii si presa locala.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.