Beneficiind de acordul primarului George Scripcaru, care a promis ca se va implica si ca va sprijini organizarea unei asemenea competitii de top, cu show-uri multiple, transmisii televizate in direct, Rulmentul Brasov vrea sa organizeze Campionatul European al Cluburilor la handbal, varianta feminina. Pentru a capata acceptul Federatiei Europene de handbal, ardelenii si-au intocmit un plan, dar au si purces la adunarea fondurilor. Suma estimativa este 150.000 euro.

Pe langa echipa celebrei Mariana Tirca, castigatoare a Challenge Cup, la aceasta intrecere vor participa Viborg (Danemarca, detinatoarea Ligii Campionilor, echipa unde evolueaza extrema dreapta Cristina Georgiana Varzaru), Buducnost Monet Podgorica, Muntenegru, detinatoare a Cupei Cupelor, (formatie unde joaca Gabriela Tanase) si Ferencvarosi TC Budapesta (Ungaria, detinatoare a Cupei EHF). O tentativa asemanatoare a avut Rapid CFR Bucuresti, in 2000, esuata insa. Ar fi pentru prima oara cand s-ar organiza o competitie de un asemenea nivel in Romania


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.