Federatia Engleza i-a eliberat romanului cartea verde de care avea nevoie pentru a se transfera la Juventus. El urmeaza sa fie prezentat oficial cel mai probabil marti.

Telenovela Mutu se aproprie de sfirsit. Depistat pozitiv, suspendat, acuzat si aparat de opinia publica - in special de cea din Anglia -, transferat la Juventus, blocat de Chelsea si, intr-un final, eliberat de Federatia Engleza de Fotbal (FA). Astfel, forul din Soho Square i-a eliberat cartea verde atacantului roman, care acum poate semna, linistit si oficial, cu Batrina Doamna. Prin intermediul formatiei Livorno. Nici dupa acest eveniment, aparut dupa ce si-a retras plingerea impotriva fostului sau club, atacantul roman nu a aparut in fata ziaristilor. In locul lui a vorbit Alessandro Moggi, presedintele GEA World, firma care-l impresariaza pe roman: "Jucatorul este foarte multumit de felul cum au evoluat lucrurile". Chelsea n-a avut nici de aceasta data vreo reactie, desi oficialii de pe Stamford Bridge au cerut cu insistenta pina acum blocarea jucatorului roman.

Prezentat oficial din nou

Dupa ce prezentarea oficiala, programata in urma cu doua saptamini, nu a mai avut loc, vinovata fiind Chelsea, Adrian Mutu va aparea, sigur, in fata jurnalistilor in urmatoarele zile. Cel putin asa sustine Alessandro Moggi, fiul directorului general al clubului Juventus, Luciano Moggi: "Adrian Mutu este pregatit sa fie prezentat oficial la Juventus in cursul saptaminii viitoare". Mai mult, a fost cautata si cea mai probabila zi pentru respectiva conferinta de presa: marti.

Reabilitat si la Pitesti

Suspendat si condamnat de toata lumea la sfirsitul anului 2004, Adrian Mutu cunoaste acum reversul medaliei, fiind iertat si reabilitat de aceleasi persoane. Pe lista pro-Mutu se regaseste si orasul care l-a lansat pe fotbalist: Pitesti. Astfel, Sorin Cirtu, antrenorul lui FC Arges, a propus ca una din peluzele Stadionului "Nicolae Dobrin" sa se numeasca "Adrian Mutu", idee sustinuta de primarul Tudor Pendiuc, care a renuntat la retragerea titlului de Cetatean de onoare acordat fotbalistului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.