Ieri dupa-amiaza, cu o intarziere de 26 de ore fata de programul initial, au ajuns in tara si ultimii tricolori care au participat la turneul american. Avionul nationalei Romaniei ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul "Henri Coanda" marti, la ora 13:50, insa a ajuns ieri, la ora 15:30. Initial, plecarea din SUA a fost amanata cu 24 de ore din cauza unei furtuni si apoi a unei defectiuni la motoarele aeronavei.

Tricolorii s-au speriat cand au aflat ca, daca ar fi decolat cu acel aparat, ar fi avut sanse mari sa se prabuseasca. S-ar fi sufocat, pentru ca nu exista aer conditionat. A doua zi, la plecarea din Chicago, bagajele lui Lobont au fost etichetate direct pentru Bucuresti, dar pe aeroportul din Paris oficialii delegatiei romane si-au dat seama de eroare, portarul mergand la Florenta. Astfel a fost nevoie ca bagajele sa fie scoase si mutate in alt avion, decolarea spre Bucuresti fiind intarziata cu doua ore, spre vadita nemultumire a celorlalti pasageri.

Desi cei mai multi tricolori nu au avut chef de vorba, fiind obositi dupa drum, Razvan Cocis a acceptat sa discute despre intentia clubului Steaua de a-l transfera. "Am mai multe oferte, nu numai de la Steaua. Ma voi gandi bine la toate. Dar eu as dori totusi un club puternic din Europa. si Steaua e puternica, dar eu am plecat din Romania si deocamdata nu as vrea sa ma intorc in tara", a spus Cocis, refuzand astfel, voalat, oferta din Ghencea.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.