Desi Rapidul a declansat scandalul discriminarii, invocand scandarile rasiste ale jucatorilor si fanilor stelisti, finantatorul din Ghencea, Gigi Becali, se plange de o discriminare si mai mare: "Normal ca Rapid ar trebui sa fie mai aspru pedepsita. Injuriile si discriminarea lor au fost mai mari". Razboiul "la masa verde" dintre Steaua si Rapid seamana cu o partida in dubla mansa. In prima faza, Rapidul a atacat Steaua cerand depunctarea ros-albastrilor pentru rasism.

Imediat, finantatorul campioanei, Gigi Becali, a echilibrat balanta acuzand clubul giulestean de injurii si discriminare, cerand chiar o pedepasa mai drastica pentru "visinii". "Injuriile si discriminarea au fost mai mari din partea lor. Apoi desconsiderarea, defaimarea, tot ce vreti. A ajuns Mirel Radoi sa fie injurat pe toate stadioanele din tara din cauza Rapidului. si urat injurat. Circulara FIFA nu poate fi aplicata decat de la 1 iulie", a precizat Becali.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.