Comisia de Apel a Federatiei Romane de Fotbal a respins marti apelul formulat de echipa Astra Ploiesti in cazul "nocturna" cu Universitatea Craiova

"Am respins apelul Astrei Ploiesti ca nefondat, a ramas in vigoare decizia Comisiei de Disciplina. Aceasta a fost parerea noastra, am expus-o si o vom face in continuare la fel. Decizia s-a amanat deoarece am vizionat casetele si dupa parerea noastra solutia este legala. Era lumina la sfarsitul reprizei. Calculul corect a fost sa incepem numaratoarea celor 60 de minute pentru refacerea instalatiei, de la inceputul reprizei a doua. A fost o decizia luata in unanimitate", a declarat Son Constantin, presedintele Comisiei de Apel.

In urma acestei decizii, echipa Universitatea Craiova a promovat matematic in prima divizia A la fotbal.
Actiunea echipei Astra Ploiesti s-a referit la intreruperea curentului la instalatia de nocturna in meciul din pe 31 martie Universitatea Craiova - Astra Ploiesti 5-2.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.