Desi s-a despartit de Dinamo de jumatate de an, fostul antrenor al alb-rosilor a fost in vestiarul echipei si i-a sfatuit pe fotbalisti sa-l accepte pe Mircea Rednic. "Despre Rednic le-am spus ca il cunosc de la sase ani, ca este priceput, ambitios si a avut performante ca antrenor la Rapid, unde a fost chiar foarte aproape de Liga Campionilor. Le-am zis jucatorilor ca Rednic este varianta cea mai buna pentru Dinamo in sezonul viitor", a precizat Ioan Andone, care le-a mai spus jucatorilor ca orice antrenor care va veni va fi nevoit sa faca restructurari, deoarece, din vara, multi dintre dinamovisti, care sunt imprumutati, vor pleca.

"Am avut o discutie aparte cu Alexa, in care i-am spus ca nu trebuie sa uite ca atunci cand a plecat in China a fost condus de intreaga echipa, dar si de fani. Ca sa nu mai spun si de ce primire i s-a facut atunci cand s-a intors. I-am spus sa isi vada de treaba, sa uite toate necazurile actuale si totul va reveni la normal", a precizat "Falcosul".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.