In comisia lui Ursu mai e putin si se va discuta daca sunt sau nu discriminate oile si alte animale. Razboiul memoriilor din fotbalul romanesc imbraca forme de-a dreptul hilare, ce l-ar putea face invidios pana si pe Caragiale.

Dupa ce giulestenii au fortat depunctarea stelistilor, invocand un rasism care de fapt nu exista, ieri, sediul ligii a fost scena unei sedinte de judecata demna de "Ferma animalelor". Steaua a depus memoriu pentru ca... rapidistii au behait dupa meciul din campionat. S-a ajuns ca oameni in toata firea, cu pretentii de salvatori ai Romaniei, Gigi Becali in speta, sa sutina ca prin aceste onomatopee s-au discrimnat toti crescatorii de oi. Apararea lui Dinu Gheorghe a fost si ea demna de comediile cu Benny Hill: "Noi nu am strigat 'Am avut si vom avea mereu boala pe ciobani!>> si nici nu ne-am luat de crescatorii de astfel de animale, pe care ii respectam". Ca si cum acest scenariu care furnizeaza materie prima pentru emisiuni gen "Cronica Carcotasilor" sau "Vacanta Mare" nu ar fi fost suficient, "judecatorii" Ligii si ai FRF au spus ca au nevoie sa delibereze pana pe 31 mai luarea unei decizii corecte. Prosport le propune lui Doru Viorel Ursu, Robi Urs si celorlalti judecatori sa o cheme la audieri pe Miorita, dar si pe Nero, cainele lui Cornel Dinu. Nu de alta, dar Bosquito, patrupedul ucigas, e deja condamnat!


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.