Ieri s-au intors in tara fotbalistii din campionatul intern care au luat parte la actiunea "America". Primul care dat ochii cu ziaristii prezenti la aeroportul "Henri Coanda" a fost stelistul Mirel Radoi. "Mirel, ne spui si noua ceva despre Steaua?", a fost luat in primire jucatorul. "Nu. Ati uitat ca suntem in silenzio stampa. Nu avem voie sa vorbim in aeroport", a raspuns, molcom, capitanul "ros-albastrilor". "Dar despre echipa nationala si turneu?", au insistat jurnalistii. "Nu pot. Suntem in silenzio stampa", a continuat jucatorul.

Alaturi, Nicolita&Co. dadeau declaratii pe banda rulanta, incercand sa justifice iesirile necontrolate ale vedetei Adrian Mutu. "Fara Mutu este foarte greu. Sper sa nu se mai repete", a spus stelistul. El a fost completat de rapidistul Buga: "A fost greu fara Mutu. Este un jucator de valoare si sper sa-l avem in continuare alaturi de noi. Nu stiu ce s-a intamplat acolo, dar am inteles ca s-au certat", a declarat atacantul.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.