Desi a ratat avionul nationalei care facea legatura intre LA si Chicago, iar aeronava cu care a plecat a intarziat 6 ore in aer, rapidistul a fost cel mai bun "tricolor" contra Irlandei de Nord!
Daca n-ar fi adevarate, nici nu s-ar povesti! Rapidistul Mugurel "Pele" Buga a avut parte de o deplasare de pomina in SUA, la turneul nationalei. A fost un adevarat globe-trotter! Si nu e vorba de cele 16 ore de zbor, de la dus, si nici de drumul de intoarcere la Bucuresti!
Dupa meciul cu Uruguay, 0-2 la Los Angeles, nationala lui Victor Piturca urma sa se deplaseze la Chicago, pentru jocurile impotriva selectionatelor similare ale Irlandei de Nord, respectiv, Columbiei. Zis si facut, toate bune si frumoase, o nimica toata de patru ore de zbor intre cele doua metropole americane.

Nu s-a regasit pe lista de calatori Los Angeles - Chicago! Bomba, insa, la aeroport! Lotul intrase la "check in", componentii delegatiei isi asteptau cuminti "boarding-urile" cu locurile de "business class" din avion. Cand functionara de la aeroportul din LA a ajuns la Buga, s-a lasat linistea. "Numele dv. nu se afla in baza noastra de date. Din pacate, trebuie sa asteptati alt avion spre Chicago. Va trecem pe "stand by list", dar depinde de norocul dv., daca veti prinde loc in alta aeronava. Azi a fost o zi infernala, multa lume pleaca din oras, plus ca zborurile spre Chicago sunt intarziate de conditiile meteo precare. Iar pe "stand by" sunt trecute foarte multe nume. Ne pare rau", aceasta a fost explicatia seaca pe care Mugurel a primit-o!


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.