In sezonul 2006/2007, Romania va avea 11 echipe de handbal in cupele europene, sase la feminin, cinci la masculin. Baietii beneficiaza de faptul ca Steaua, detinatoare a Challenge Cup, doreste sa se inscrie in aceeasi competitie, astfel incat vom avea trei echipe in aceasta intrecere. Gratie punctajului bun obtinut de formatiile de club de la noi in ultimele sezoane, din 2007 e posibil ca echipele care vor evolua in Liga Campionilor sa patrunda direct in grupele Champions League.

"Punctajul bun facut de Romania in sezonul 2005-2006 va intra in vigoare doar peste doua sezoane, cand, datorita faptului ca acum avem doua castigatoare Challenge Cup, am putea inscrie campioanele sezonului viitor direct in grupele Ligii Campionilor, si am avea in total cate sase echipe in cupele europene", a declarat Mihai Marinescu, secretar general al Federatiei Romane de Handbal.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.