Portarul nu a uitat clipele frumoase petrecute in Ghencea si abia asteapta ca dupa meciul cu Vaslui sa primeasca si el tricoul de campion

Dupa repriza excelenta facuta impotriva Angliei, Vasili Hamutovski se pregatea sa plece spre Tunisia, unde Belarusul participa la un turneu alaturi de tara gazda, Uruguay si Libia.

PRO: Vasili, ti-e dor de Romania?
Vasili: Normal. Mi-a placut foarte mult in Bucuresti. As reveni cu placere oricand. imi este dor de atmosfera din Ghencea, de fani, de colegii de echipa. Sper sa ia campionatul.

PRO: Cum este la noua ta echipa? Nu prea ai aparat...
Vasili: Inainte de inceperea campionatului m-am accidentat. Apoi Gorodov, colegul meu estonian, a aparat foarte bine primele trei etape si acum e foarte greu ca antrenorul sa mai schimbe ceva. Eu ma pregatesc la fel in continuare. Trebuie sa fii profesionist chiar daca nu esti titular. Astept sa vina si sansa mea.

PRO: Si nu ai probleme la nationala?
Vasili: Nu am fost in primul "11" in meciul cu Anglia. Dar am intrat in a doua repriza si am reusit sa castigam. Sunt multumit de evolutia mea. E normal sa nu fiu titular daca nu am jucat niciun meci in noua etape.

PRO: Iti pare rau ca ai plecat de la Steaua?
Vasili: (ofteaza) Asta e viata... A plecat si Protasov, nu numai eu. Mi-au placut foarte mult anii pe care i-am petrecut in Ghencea. M-as intoarce oricand. Am tinut legatura cu Mihai Stoica si i-am felicitat pe colegi prin intermediul lui dupa meciul cu Rapid din Cupa UEFA. Sper sa castige campionatul si sa imi trimita si mie un tricou de campion.

PRO: Ce parere ai despre scandalul privind rasismul?
Vasili: Am citit pe Internet si in ziare. Nu cred ca sunt rasisti. Eu sunt strain si cu mine nu a avut nimeni nimic.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.